Header

Header images

Lichaamsgerichte counseling

De praktijk is open. Je bent van harte welkom, met inachtneming van de richtlijnen voor een veilig bijeen zijn ivm Corona. Je kunt boeken via de 'book appointment' button in de linker kolom of mailen of bellen voor een afspraak.

Nieuw: online sessie numerologie. Aan de hand van je geboortedatum bereken ik wat je talenten zijn waarmee je een hoofdissue komt oplossen en met welk doel.

 

De taal van je lichaam is een expressie van je onderbewuste. 

Heb je fysiek, psychisch of emotioneel pijn of kramp? Zijn je klachten chronisch en schijnbaar onverklaarbaar? Of tenminste duren ze nu wel al heel lang? Waar jij vastloopt help ik je weer ontspannen en je vrijheid van beweging terug te krijgen. Je lichaam, en de wijze waarop deze vorm heeft en geeft, is de expressie van je onderbewuste. De informatie van je lichaam geeft een machtig mooie aanvulling op wie je denkt te zijn.

Bewustzijn en acceptatie versterken het resultaat van een behandeling. Ik help je pijn bestrijden, ontspannen en het contact te herstellen met hoe je bedoeld bent. Jij herstelt je zelf helende vermogen en krijgt zo de macht terug over je eigen toestand.

Mijn werkwijze is gebaseerd op het natuurgeneeskundig principe dat alles met elkaar verbonden is. Verbetering van lichaamsfuncties en energiehuishouding, stimulatie van bewustzijn en veerkracht en het doorbreken van patronen staan voorop.

Echt (aan-)geraakt te worden...

Mijn kwaliteiten liggen op het helder in-tunen op die onderbewuste en onzichtbare lagen. In combinatie met divers inzetbare praktische technieken en oefeningen help ik je weer op de been zodat jij je weg kunt gaan. Systemisch werk (familieopstellingen) en lichaamsgerichte technieken zijn hierbij de belangrijkste gereedschappen.

Technieken waar ik gebruik van maak tijdens een behandeling zijn o.a.:

massage.bew 783b6

Je kunt ook specifiek terecht voor een individuele familieopstelling voor relatietherapie en voor een online sessie numerologie.

Je bent van harte welkom voor een behandeling.


Routebeschrijving

Nieuws

Voor actuele ontwikkelingen rondom de huidige Corona toestand kun je je wenden tot RIVM, lokale overheid en de GGD.

Ook is er info te vinden op de website van thuisarts.nl of via het publieksinformatienummer van de Rijksoverheid: 0800 – 1351.

Interessante artikelen:

The Theosophical Society: Coronacrisis: gevaar en kans

Yuval Noah Harari: the world after coronavirus

 

JEvents Calendar

November 2020
M D W D V Z Z
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Agenda

28 nov 2020
01:30PM - 05:00PM
Introductieworkshop het Wiel als levenskompas
06 mrt 2021
01:30AM - 05:00PM
Training het Wiel als levenskompas