Header

Header images

cirkel 9467f Familieopstellingen  logo cirkel met txt3 Lucida bright

zondag 2 oktober

Thema: vormgeven aan een wereld die je wenst

Begeleiding: Marieke Mosk en Layla Radjab

 

Loop je herhaaldelijk tegen dezelfde patronen aan? Of heb je behoefte aan inzicht, of vernieuwing? Zou je graag voluit willen leven? Met Familieopstellingen kom je verder op je pad.

 

Familieopstellingen, ook wel Systemische Opstellingen is een werkvorm die uitgaat van een individu als onderdeel van een systeem, dus een groter geheel, bijvoorbeeld je familie. Je vraagstuk wordt benaderd vanuit dat perspectief. Zo wordt het mogelijk gemaakt inzicht te krijgen in en te werken met ‘onzichtbare’ dynamieken die invloed hebben op ons leven.

Bij een opstelling wordt door een persoon een vraagstuk ingebracht. De vraagsteller kiest vervolgens uit de overige deelnemers representanten voor personen (bijvoorbeeld familieleden) of elementen die voor het vraagstuk van belang zijn en geeft ze intuïtief een plek in de ruimte. Het onzichtbare is nu zichtbaar gemaakt en wat er speelt in deze opstelling kan zich ontvouwen. Zonder oordeel wordt er gekeken naar waar nog onverwerkte en onbegrepen stukken zijn en wat er op (on-)bewust niveau speelt. Gedurende de opstelling wordt er ingegaan op bestaande dynamieken door representanten van plek te veranderen en/of zinnen tegen elkaar te laten spreken. Oude patronen en verstrikkingen kunnen worden opgelost. Op die manier ontstaat er een een nieuwe situatie waarin een nieuwe werkelijkheid ervaren kan worden.

 SO 03.2 6068d

We starten in een kring waarin alle deelnemers een levensvraag formuleren.

We kiezen vervolgens een vraag voor een opstelling die resoneert bij meerdere deelnemers. Er zijn meerdere opstellingen op een dag.

Na afloop nemen we met alle deelnemers door wat de opstellingen voor een ieder betekend hebben.

 

 

 

De opstellingen van CIrkeL hebben een sjamanistische inslag. Zo verrijken we het opstellingenveld met extra informatie en hebben we meer 'tools' tot onze beschikking.

CIrkeL is dienstbaar aan beter leven voor al wat boven, tussen en onder ons leeft op de planeet. Onze opstellingen dus ook. Verbeter de wereld, begin bij jezelf, zou je kunnen zeggen.

 

Datum: zondag 2 oktober
Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 9.45 uur
Aantal deelnemers: 6-16

Bijdrage (inclusief koffie/thee en lekkers - lunch zelf meenemen):

€49- voor deelname als representant, €94,- wanneer er een opstelling voor je wordt gedaan
Meenemen: lunch en sloffen of warme sokken

Opgave/info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via contactformulier

 

Het is ook mogelijk familieopstellingen te doen in een 1-op-1 setting. Zie Individuele Familieopstellingen

Nieuws

De website van trainingscentrum CIrkeL - Centrum voor Intuïtief Leiderschap - is in de lucht: www.trainingscentrumcirkel.nl. Nog niet perfect, maar in beweging.

Onze workshops en trainingen worden al geruime tijd bezocht.

Ieder afzonderlijk kan het potentieel van zijn eigen Krachten (leren) kennen. Wanneer je je Krachten kent kun je jezelf leiden en voor jezelf verantwoordelijk zijn. Je kunt je plek innemen. Iedereen kan (helpen) genezen en de wereld een beetje mooier maken.

Met onze aktiviteiten verwachten we jou (en onszelf) naar een hoger plan te tillen, met alle liefdevolle gevolgen van dien.

 

CIrkeL is een samenwerkingsverband van Layla Radjab en Marieke Mosk.

Onze kennis en ervaring is verankerd in de oorspronkelijke natuur van alle dingen, geworteld in sjamanisme en spiritualiteit.

 

JEvents Calendar

Juni 2024
M D W D V Z Z
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Agenda

Geen evenementen