Header

Header images

Over Marieke

cam6.2Ik ben opgeleid tot natuurgeneeskundig massagetherapeut, gebaseerd op het principe dat alles samenhangt. Met gevoel voor het grotere plaatje en buitenzintuigelijk waarnemen volgden al snel opleidingen in o.a. Familie Opstellingen, Sjamanisme en numerologie en het medicijnwiel.

Ik werk professioneel met ‘lichamen’ in de breedste zin van het woord in individuele- en groepsbijeenkomsten. Ik begeleid zelf-heling, ziels bewustzijn en empowerment geworteld in intentie en vanuit de idee dat we tegelijkertijd de scheppers en de schepping zijn.

 

Na afronding van de Havo ben ik langere tijd op zoek geweest naar richting en zingeving in mijn leven. Daar kwam zicht op na een cursus voetreflexologie en een heldere opmerking van mijn toenmalige partner. Dat leidde er toe dat ik gestart ben met de 4-jarige lichaamsgerichte opleiding op HBO niveau in Amsterdam, de Akademie voor Massage- en Beweging, de basis voor mijn huidige werkzaamheden. In de jaren na de Akademie ben ik door blijven zoeken en leren vanuit de wens heel te zijn en te willen helpen helen. De herkenning als individu deel uit te maken van het grote geheel is voor mij essentieel.

Mijn vak blijkt een voor mij precies goede combinatie te zijn van werken met mijn handen, bezig zijn met bewustwording en helpen puzzels op te lossen. Door bijscholingen, uitwisseling met mijn klanten en lessen van vrienden en meesters blijf ik mij ontwikkelen. Ik zet met liefde alles wat ik kan en ken in om te helpen gezondheid en ontspanning te bevorderen, helderheid te verschaffen en transformatie te stimuleren.

Ik woon en werk in Groningen.

Agenda

Geen evenementen