Header images

Individuele Familieopstellingen

Wanneer je maar tegen dezelfde problemen blijft aanlopen of klachten keren steeds terug, ongeacht hoeveel aandacht je er al aan besteed hebt om het tij te keren, dan wordt het misschien tijd voor een familieopstelling.

Het werkgebied ‘familieopstellingen’, ook wel Systemische Opstellingen, door Bert Hellinger geïnitieerd, maakt het mogelijk inzicht te krijgen in en te werken met ‘onzichtbare’ dynamieken die invloed hebben op het leven van bijvoorbeeld individuele mensen en/of groepen.

De individuele opstellingen vinden plaats in een 1 op 1 setting. We maken gebruik van je lichaamstaal als expressie van je onderbewuste en attributen, zoals kussens, handdoeken of stenen en schelpen, om de elementen uit de gevraagde opstelling in beeld te brengen.

We kunnen nu dynamieken in systemen inzichtelijk maken en verschuivingen bewerkstelligen voor een betere balans binnen het systeem. Het wordt mogelijk om (alsnog) iets onder ogen te komen en te verwerken wat eerder niet mogelijk scheen. Brengen we onze hedendaagse volwassen en veilige aandacht alsnog naar de bewaarde informatie, dan wordt deze herinnert, erkent en bewerkbaar. Laat je systeem de informatie vrij, dan wordt oude kramp op elk niveau (fysiek, emotioneel en mentaal) verwerkt en de spanning opgelost.

Het doel is om aloude stagnatie weer door te laten stromen, blokkades op te heffen, zodanig dat er heling kan plaatsvinden binnen het collectief van een systeem en met uitwerking op de individuen binnen het systeem, bijvoorbeeld op jou.

Een individuele opstelling duurt 1 1/2 uur en kost €111,-

Je kunt een individuele opstelling afspreken door een afspraak te boeken via de setmore boekingsbutton links op de pagina of door contact op te nemen.

Agenda

Geen evenementen