Systemische opstellingen 25 april 2015
Zaterdag, 25 April 2015, 10:00 - 13:00
Contact Ilse Zijlstra (06 - 55866960) en Marieke Mosk (06 - 55582642)

Structuuropstellingen over de fundamentele krachten in je leven

De structuur die we willen hanteren bij de opstellingen van 25 april gaat uit van Catalaanse numerologie in combinatie met het medicijnwiel.

Aan de hand van je geboortedatum  worden 5 getallen berekend die uitdrukking geven aan aspecten van je leven, te weten; je oer- of zielstrilling, je talent, je karma (de stoorzender), je pad (zoiets als ‘de manier waarop’), en je doel. De aspecten krijgen nog meer vorm en zeggenschap wanneer ze geplaatst worden in een medicijnwiel, een manier van levensbeschouwing van de Native Americans, en die je in dit geval kunt interpreteren als een levenscyclus. Kort door de bocht uitgelegd zijn de aspecten op de horizontale lijn je kwaliteiten, die kunnen worden ingezet om je karma te helen zodat je je doel kunt bereiken, de verticale lijn.

In de opstellingen van 25 april maken we deze getallen/ aspecten; zichtbaar met behulp van representanten. De vraagsteller; geeft de aspecten representanten intuïtief een plek in de ruimte. We kunnen zo een beeld krijgen van wat de verschillende aspecten inhouden, hoe hun onderlinge relatie is en hoe ze zich verhouden tot de vraagsteller.

Algemeen gesproken kun je zo onderzoeken hoe het ervoor staat met wat iemand in dit leven komt doen en wat er voor nodig is om meer in zijn of haar kracht te komen en voluit te leven. 

Kosten:
De opstellingen zijn op donatiebasis, met een richtprijs van €20,- voor deelname en €60,- voor een opstelling.

Opgeven is mogelijk via het contactformulier op deze website of via bovengenoemde telefoonnummers.

Locatie Therapeutisch Centrum Boterdiep, Boterdiep 49A, 9712 LK Groningen

Nieuws

De website van trainingscentrum CIrkeL - Centrum voor Intuïtief Leiderschap - is in de lucht: www.trainingscentrumcirkel.nl. Nog niet perfect, maar in beweging.

Onze workshops en trainingen worden al geruime tijd bezocht.

Ieder afzonderlijk kan het potentieel van zijn eigen Krachten (leren) kennen. Wanneer je je Krachten kent kun je jezelf leiden en voor jezelf verantwoordelijk zijn. Je kunt je plek innemen. Iedereen kan (helpen) genezen en de wereld een beetje mooier maken.

Met onze aktiviteiten verwachten we jou (en onszelf) naar een hoger plan te tillen, met alle liefdevolle gevolgen van dien.

 

CIrkeL is een samenwerkingsverband van Layla Radjab en Marieke Mosk.

Onze kennis en ervaring is verankerd in de oorspronkelijke natuur van alle dingen, geworteld in sjamanisme en spiritualiteit.

 

JEvents Calendar

September 2024
M D W D V Z Z
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Agenda

Geen evenementen