Header images

Introductieworkshop: Het Wiel als levenskompas

onder begeleiding van Layla Radjab (info) en Marieke Mosk (info)

 

28 november: aanmelden    

De workshop is een introductie op de 5-daagse training over het Wiel als levenskompas die gegeven wordt begin 2021 (info)

Het Wiel is een metafoor voor de schepping met daaromheen het Universele Bewustzijn, de kringloop van het leven waarin alles met elkaar is verbonden. Zo ben jij geboren in jouw Wiel, jouw levenskrachtveld en met de velden daarom heen, zoals die van je voorouders.
In deze workshop werken we met een tastbaar Wiel om je kennis te laten maken met de kwaliteiten van de richtingen en hoe je het Wiel kunt inzetten in je dagelijks leven. De vier windrichtingen Oost, West, Zuid en Noord, die ieder een ander aspect van de levenscyclus belichamen, vormen daarbij de basis.

Plaatje Wiel strand voorouders d7d53 In deze bijeenkomst werken we met een tastbaar Wiel om je kennis te laten maken met de kwaliteiten van de richtingen en hoe je het Wiel kunt inzetten in je dagelijks leven.

We combineren in onze workshop het veld van het Wiel met de velden van Systemische Opstellingen. We nodigen je daarbij uit tot verbinding met jezelf en ook met een ander.

 

Programma:

Met intentie en ceremonieel maken we met elkaar een wiel van stenen. Tijdens het leggen van het Wiel en met behulp van verschillende opdrachten ga je ervaren wat het Wiel voor je kan betekenen.

 

Praktische informatie

               Datum:               zaterdag 28 november: Inloop om 13.15 uur, start 13.30 uur tot 17.00 uur

Locatie:             Yogacentrum Nova Strada, Aan de Vaart 12, Roden. (Let op!: het pand is vanaf de weg niet goed te zien,

                           zie de routebeschrijving op https://novastrada.nl/yoga-meditatie-roden/tarieven)

Bijdrage:           35,00 euro

Meenemen:      3 stenen van tenminste een vuist grootte. Verzoek deze stenen van de voren thuis te reinigen.

                           Daarnaast verzoek een meditatiekussentje mee te nemen.

Agenda

Geen evenementen