Header

Header images

Reviews OmP

2019

Goedemorgen. Ik wil jullie graag nog even weer bedanken voor gisteren. Het heeft mij een stuk duidelijker gemaakt. Dingen die ik ver verbannen had, en nu weer tot licht komen. En dat geeft mij ruimte en verlichting. Nogmaals bedank ik jullie.

Mvg Luit Weening

 

Zeer indrukwekkend om deze middag "Familie-opstellingen met paarden" te beleven. Marieke Mosk is een zeer heldervoelende therapeut/spaceholder/begeleidster, ze houdt het veld veilig en helder. Ze is zeer direct en nodigt je uit verantwoordelijkheid te nemen. Frederieke van der Lijn is een heel mooi, ingetogen voeler, reïncarnatie-therapeut die zich afstemt op je verhaal en hoe dat resoneert bij de paarden. Beide dragen ze de processen van de deelnemers op een liefdevolle, respectvolle manier. De locatie bij Marije Duijts (Ervaren Dier) is wonderschoon: er is veel ruimte waar de de paarden in hun natuurlijke omgeving zijn en dus op hun eigen manier kunnen reageren. Het is liefdevol, de kippen, meeuwen, buizerds en de voorbijdrijvende schepen doen ook mee. Al met al een prachtig rijk decor waar persoonlijke verhalen de ruimte krijgen om geheeld te worden en in een ruimer perspectief gevoeld kunnen worden.

Lots of love, XXX Evelien

 

2018

Onlangs heb ik een familieopstelling gedaan met paarden. Heel indrukwekkend! Mijn vraag ging over dat ik regelmatig geen verbinding kan voelen met mezelf en anderen. Heel bijzonder was dat alle paarden binnenkwamen en naar ons toe kwamen. (dit was niet standaard bij de opstellingen). Voor mij een ontroerend moment en gevoel van overgave. Mijn opstelling deden we buiten, de paarden bleven binnen. Ik heb inzicht gekregen in de enorme machteloosheid en eenzaamheid in het gezin waar ik uitkom. Onder de deskundige begeleiding van Marieke en Frederieke werd het duidelijk welke rol o.a. mijn moeder hierin heeft gehad. Door de interventies van Marieke, Frederieke en representanten kwam er verbinding in het systeem. Frederieke hield het proces bij de paarden in de gaten en kwam als ze terugkwam met informatie waar wij op dat moment ook mee bezig waren. Dit kwam heel erg binnen. Aan het eind van de opstelling stonden een paar paarden buiten te kijken. De beelden van de paarden en de opstelling zijn nog regelmatig bij mij. In het dagelijkse leven heb ik meer vertrouwen in mezelf gekregen en in mijn proces, soms diepe rouw maar vooral optimisme, alsof er iets is afgevallen. Heel erg bedankt Marieke, Frederieke en representanten.

Groetjes, Karin

2017

Mijn hele leven was ik bang voor paarden. Ik had wel eens een familieopstelling gedaan. Maar toen ik voor het eerst aan een opstelling mee deed bij Marieke en Frederieke, dus een opstelling met paarden, gebeurde er iets bijzonders. De paarden kwamen de manege binnen en ik zat er met kloppend hart. Toen legde een groot zwart fries paard haar hoofd op mijn schouders en mijn hart ging helemaal open. Wat er tijdens de opstellingen (ik heb er intussen een aantal meegemaakt) gebeurde, versterkte dat gevoel nog veel meer. Wat de paarden laten zien, hoe ze ons mensen een spiegel voorhouden en hoe ze de weg naar mijn hart hebben gevonden😊 ik vind het fantastisch. En de twee kanjers die het traject steeds met veel liefde en inzicht begeleiden vind ik even fantastisch. Lieve Marieke en Frederieke, ik hoop dat heel veel mensen de weg naar jullie weten te vinden. Ze geven zichzelf daarmee een cadeau van onschatbare waarde.

With all my love, Joke

 

Agenda

Geen evenementen