Header images

cirkel 9467f Sjamanistisch klankconcert: de weg van het Hart logo cirkel met txt3 Lucida bright

zaterdag 22 oktober

Begeleiding: Layla Radjab - gastspeler: Karka Speelman

Bij dit sjamanistische klankconcert neem ik je mee op reis naar de Droomtijd.

We starten met een hartmeditatie, waarbij ik voor je drum en zing om je hartchakra te openen en om je te laten aankomen in het hier en nu.
Daarna ga je liggen op een yoga-matje en ga ik voor je spelen op verschillende meditatieve instrumenten zoals de sjamanendrum, klankschaal, oceandrum, shruti-box, kalimba en koshi. De klanken die ik hierbij zing en spreek, bestaan grotendeels uit improvisatie en dienen zich aan in het moment.
Ik kom daarbij ook langs om jouw lichaam de trillingen van instrumenten te laten voelen. Alles in het universum bestaat uit trillingen. Klank is hoorbaar geworden trilling. Klank hoor je en voel je en raakt ons letterlijk in ons hele wezen. De klanken kunnen je in diepere lagen van je bewustzijn brengen, de chakra’s openen en je het gevoel geven dat je even helemaal ergens anders bent. Een innerlijke reis, waarbij je een gevoel van tijdloosheid ervaart en op zielsniveau wordt aangeraakt.

Bij het klankconcert gebruik ik ook geur om je zintuigen te openen (wierook/etherische olie). Na afloop is er gelegenheid om je ervaringen te delen.

Datum: 22 oktober

Tijdstip: 19.30 - 21.15, inloop vanaf 19.15

Bijdrage: 25 euro

Meenemen: matje, dekentje, meditatiekussentje, oogmasker/sjaal, sloffen/sokken

Opgave/info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.