Header

Header images

cirkel 9467f Familieopstellingen  logo cirkel met txt3 Lucida bright

nieuwe data volgen

Begeleiding: Marieke Mosk en Layla Radjab

 

Heb je behoefte aan inzicht, loop je herhaaldelijk tegen dezelfde patronen aan, wil je weten wat je tegenhoudt om voluit te leven, heb je behoefte aan vernieuwing?

Familieopstellingen, ook wel Systemische Opstellingen, kunnen je blik verruimen en nieuwe opties helpen creëren. Zonder oordeel wordt er gekeken naar waar nog onverwerkte en onbegrepen stukken zijn en wat er op (on)bewust niveau speelt. En er wordt meegewerkt aan een zo harmonieus mogelijk functionerend geheel. 

Systemische Opstellingen is een werkvorm die het mogelijk maakt inzicht te krijgen in en te werken met ‘onzichtbare’ dynamieken die invloed hebben op ons leven. Bij een opstelling wordt door een persoon een vraagstuk ingebracht. De vraagsteller kiest vervolgens uit de overige deelnemers representanten voor personen (bijvoorbeeld familieleden) of elementen die voor het vraagstuk van belang zijn en geeft ze intuïtief een plek in de ruimte. Het onzichtbare is nu zichtbaar gemaakt en wat er speelt in deze opstelling kan zich ontvouwen.

chihully ballenWe starten in een kring waarin alle deelnemers een levensvraag formuleren. We kiezen vervolgens een vraag voor een opstelling die resoneert bij meerdere deelnemers. We doen meerdere opstellingen. Na afloop nemen we met alle deelnemers door wat de opstellingen voor eenieder betekend hebben. 

 

Onze opstellingen hebben een sjamanistische inslag. Zo verrijken we het opstellingenveld met extra informatie en meer mogelijkheden. 

 

Datum: zondag 5 juni 
Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 9.45 uur
Aantal deelnemers: 10- 12

Bijdrage: 49 euro (inclusief koffie/thee en lekkers)

Als er een opstelling voor je wordt gedaan dan betaal je 94 euro.
Meenemen: lunch en sloffen of warme sokken

Opgave/info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via contactformulier

Graag aangeven om welke activiteit en datum het gaat.

 

Het is ook mogelijk familieopstellingen te doen in een 1-op-1 setting. Zie Individuele Familieopstellingen

Agenda

15 juli 2022
10:30AM - 04:30PM
Wiel als levenskompas - 1e trainingsdag
16 juli 2022
10:30AM - 04:30PM
Wiel als levenskompas - 2e trainingsdag
21 aug 2022
02:30PM - 04:15PM
Klankconcert-Sjamanistisch
02 sept 2022
07:30PM - 10:00PM
Dans je ziel-droomcirkel