Header images

cirkel 9467fSjamanistische Droomcirkel: Dans-je-Ziel logo cirkel met txt3 Lucida bright

vrijdag 2 september

Begeleiding: Layla Radjab

Muzikant: Junior Martir

 

Al sinds mensenheugenis maken sjamanen gebruik van de drum om te reizen naar de diepere wereld van het onderbewuste. Deze oeroude techniek werd en wordt nog altijd gebruikt om de poorten te openen naar de versluierde wereld van de andere dimensies.

 

Bij deze Droomcirkel wordt je na een geleide meditatie meegenomen door de sjamanendrum voor een reis naar je binnenwereld, waarna je je reis gaat dansen onder begeleiding van live-muziek.

 

Laat je meenemen op deze avond door de trommel. Betekenisvolle beelden, nieuwe inzichten, energetische heling en diepe ontspanning kunnen worden ervaren. Je denken wordt uitgeschakeld en je komt in een andere staat van bewustzijn.

Een trance-reis is als een wakkere droom, waar je in contact komt met je intuïtie en je innerlijke wereld: de droomtijd. Je reist zonder je te verplaatsen. In de reis kun je krachtdieren ontmoeten en een diepe mystieke verbinding voelen.

 

Na de trance-reis ga je dansen je op blote voeten en met een blinddoek, zodat je goed contact kan maken met je lijf. Dansen is een krachtige manier om je ervaringen van de trance-reis te verankeren in je lichaam. Door te dansen geef je uitdrukking aan de kracht van je ervaring van de reis. Hierbij wordt je begeleid door een muzikant die live cajon speelt (ritme-instrument) en door live zang met shruti-box (Indiaas accordeon).

 

Na afloop van de dans ga je liggen op je yoga-matje en krijg je nog een ontspannen klank-concert met live zang en een meditatief muziekinstrument om de energie van de dans in alle rust te kunnen integreren in je fysieke lichaam. Tot slot is er gelegenheid om je ervaringen te delen.

  

Datum: vrijdag 2 september

Tijdstip: 19.30- 22.00 uur, inloop vanaf 19.15 uur

Entree: 37,50 euro (inclusief thee en lekkers)
Meenemen: matje, dekentje, meditatiekussentje, sloffen/sokken, oogmasker, blinddoek/sjaal

Opgave/info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.